Dontodent - Sve što vam je potrebno za negu zuba!

Svima nam je dobro poznato koliko je važna higijena zuba i usta. Oralna higijena je više od prevencije karijesa i parodontitisa i treba je sprovoditi svakodnevno, tokom celog života. Svakog dana nekoliko minuta posvetimo čišćenju zuba i desni, tako investiramo ne samo u oralno, već i u celokupno zdravlje našeg tela. Zdravi zubi i desni su temelj lepog osmeha, koji će nam sigurno pomoći da otvorimo mnoga vrata. 

 

 

Dontodent antibakterijska tečnost za ispiranje usta 500 ml

Pomaže u sprečavanju bakterijskih zubnih naslaga. Smanjuje zadah. Štiti od karijesa. Sa aromom bilja i nane. Bez alkohola (bez etanola). Sa šestostrukom zaštitnom formulom.

Dontodent sprej za osvežavanje daha Cool Fresh 15 ml

Antibakterijska kombinacija delotvornih sastojaka momentalno osvežava. Sadrži ulje žalfije i delotvorni sastojak bisabolola iz kamilice.

Dontodent konac za zube Sensitiv Floss 1 kom

Sa osvežavajućim ukusom nane. Prostor između zuba do koga se ne može dopreti uz pomoć četkice za zube čini 30% površine zuba.

Dontodent interdentalni štapići ISO 0 6 kom

Mikro fini. Debljina žice 0,4mm, prečnik četkice: 1,8mm Posebno pogodno za mali razmak između zuba.

Dontodent pasta za zube Black Shine 75 ml

Za prirodno bele zube* i svež dah. Sadrži aktivni ugalj i umanjuje prebojavanje zuba**- bez sredstava za izbeljivanje. Aktivno štiti od karijesa i zubnog kamenca.

Dontodent četkica za zube Black Shine 1 kom

Ekstra fini vrhovi čekinja sadrže aktivni ugalj i održavaju prirodnu belinu zuba. Specijalno razvijene čekinje prodiru duboko u prostor između zuba, čime se može sprečiti upala desni. Ergonomska drška sprečava klizanje i optimalna je za kontrolu četkice tokom pranja zuba.