Podmladite kožu svog lica uz detox liniju proizvoda iz širokog biotenovog asortimana.
 


 


 


 

Bioten DETOX dnevna i noćna krema za lice:
Upoznajte svog novog saveznika u borbi protiv bora koji će ujedno da detoksikuje i štiti vašu kožu od negativnog uticaja zagađenja, stresa i nedostatka sna. Nove bioten DETOX kreme za dnevnu i noćnu negu sadrže ekstrakt aktivnog uglja koji poput magneta privlači i eleminiše nečistoće iz kože. Formulacija je obogaćena i voćnim kiselinama koje nežno odstranjuju površinski sloj izumrlih ćelija. Na taj način bioten DETOX kreme pružaju koži potpuni treman, sa efekte savršeno čiste kože i vidno umanjenim borama, prosvetljenog tena.

Bioten DETOX micelarna voda: 

Nova bioten DETOX micelarna voda sadrži 90% sastojaka prirodnog porekla. Idealna kombinacija micela i ekstrakt aktivnog uglja, savršeno će uklaniti sve vrste nečistoća i šminke sa lica. Ujedno neguje i hidrira kožu, pružajući osećaj savršeno ćiste i nežne kože. Idealno ua svakodnevnu upotrebu i normalnu i masnu kožu. 

Bioten DETOX maska za lice :

Isprobajte novu bioten DETOX masku za lice sa ekstraktom aktivnog uglja koja će već nakon prve upotrebe učiniti da vašu koža zablista. Uživajte u svom savršeno matiranom tenu, bez nepravilnosti i nepoželjnog sjaja. Aktivni ugalj  efikasnom čisti pore i na taj način smanjuje pojavu mitesera i akni. Preporučuje se za primenu kod normalne i masne kože, jednom do dva puta nedeljno.