Prolećna nega kose!


 

Promena godišnjeg doba predstavlja kritičan period za kosu koja tada gubi sjaj, beživotna je i bez elastičnosti. Zbog niskih temperatura i hladnog vetra u toku zime kosa postaje suva i gubi sjaj, jer smo dosta vremena provodili u zatvorenom prostoru. Proleće je pravo vreme da joj posvetite posebnu pažnju, kako bi opet zablistala. Mi Vam dajemo nekoliko saveta kako bi poboljšali kvalitet Vaše kose: 

1. Promenite ishranu - organizmu morate da obezbedite i dovoljno minerala, pre svega cinka, i vitamina, naročito vitamina A 

2. Blaga masaža temena - Kako bi koren kose bio snabdeven hranljivim sastojcima, jednom nedeljno snažno izmasirajte teme.

3.Skratite vrhove kose - Osvežite kosu tako što ćete skratiti karajeve, ukoliko ne želite neku sasvim novu frizuru za proleće.

4.Povećajte volumen - Ako vaša kosa izgleda slepljeno, isprskajte je blagim lakom za oblikovanje, prebacite nadole i prosušite fenom. 

Mi Vam dajemo predloge proizvoda iz širokog asortimana dm marke koji Vašu kosu mogu učiniti mekšom, sjajnijom i lepšom


 


 


 

1. Balea Professional šampon za ispravljanje kose 250 ml – efekat ispravljene kose traje i do 36 sati. Oporavlja i nežno ispravlja površinu kose. Anti friz formula sprečava kovrdžanje kose.. 
 

2. Balea Professional balzam za ispravljanje i sjaj kose 200 ml - Sa fito-keratinom i

ekstraktom lotosovog cveta omogućava lakše raščešljavanje, dok antistatik-kompleks sprečava razletanje kose.


           


 


 


 

3. Balea Professional volumen i sjaj, serum za kosu 100 ml – Dve do tri kapi seruma sa blagim pokretima ravnomerno nanose na celu dužinu kose. Ovaj serum će kosi dati sjaj i volumen.


 

4. ebelin četka za kosu – Ova četka je idealna za feniranje kada želite da dobijete volumen i punoću.


 


 


 

5. Balea Professional balzam za kosu kofein 200 ml - Kompleks sastojaka sa kofeinom jača oslabljeni koren kose, jača dlaku i pruža joj punoću, kao i zdrav sjaj.


 

6. ebelin četka protiv mršenja kose – plastične iglice četiri različite dužine klize kroz suvu i mokru kosu. Rasčešljavaju je bez čupanja i trganja. 
 


 


 

7. Balea Professional styling krema za lokne 150 ml – krema koja se nanosi na kosu kako bi što bolje definisali i oblikovali lokne. Čini lokne elastičnim, hidrira i jača kosu.


 

8. Balea lak za kosu 300 ml – Sa UV filterom i provitaminom B5, učvrstiće Vašu frizuru. Stepen učvršćivanja je 7  


 


 


 

9. Balea Professional balzam za farbanu kosu 200 ml - Negujuća formula sa fito keratinom, česticama rubina i sa UV-filterom podstiče postojanost i produžava intezitet boje.


 

10. Balea Quick sprej za kosu 200 ml – sprej za brže sušenje kose. Bočicu treba lagano promućkati i naneti na blago prosušenu kosu.