Besprekoran ten sa s.he stylezone

Baršunast i svilenkast ten

Baršunast i svilenkast, prirodnog izgleda ili čarobno decentanu asortimanu s.he stylezone pronaćićeš savršeni puder za svoj ten! TEČNI PUDER SILK MATTE ima formulu bez ulja s bisabololom i vitaminom E koji neguju kožu, a uklanja neželjeni sjaj i prikriva sve nepravilnosti tena. TEČNI PUDER NATURAL idealan je za suvu kožu jer joj daje vlagu, dok je vitamin E štiti od štetnih uticaja iz okoline. 

Senzacionalno matiranje

Matirajući prajmer oplemenjuje pore optički, sprečava sjaj kože i produžava rok trajanja šminke. Prajmer može da se nosi samostalno ili kao osnova za šminku.

s.he kompaktni puder mozaik

Različite boje s.he stylezone kompaktnog pudera u prahu će omogućiti blistav i prirodan izgled tena.

Zarumeni se!

Tvoje tajno oružje za savršen završni potez! s.he stylezone RUMENILO U KREMI daće svim tipovima kože svetlucav, svež i blistav izgled. Za prirodno, nežno definisanje obraza najbolje je upotrebiti s.he stylezone RUMENILO U PRAHU.

s.he matirajući puder za fiksiranje

s.he stylezone kompaktni puder za fixiranje daje za veoma kratko vreme prirodan i mat ten. Idealan za fiksiranje šminke i pogodan za sve boje kože.

s.he stylezone kompaktni puder

s.he stylezone kompaktni puder daje za veoma kratko vreme prirodan i mat ten. Idealan za fiksiranje šminke i pogodan za sve boje kože.

s.he paleta korektora

s.he stylezone paleta korektora potpuno prekriva nedostatke tena. Zeleni korektor neutrališe crvenilo, bež pokriva fleke i roszi čini da tamni kolutovi ispod očiju nestanu. Aplikator omogućava jednostavno i precizno nanošenje.

s.he bronzeri

Sunce i leto! Sa s.he style bronzerima u svetlo i tamno braon nijansi više ne predstavlja problem. Za efekat savršeno osunčane kože lica i tokom leta!