Internacionalno priznati 

dm drogerie markt spada u jedne od najvećih lanaca drogerija u Evropi. Prva drogerija je otvorena još 1973 u gradu Karlsrue u Nemačkoj. Danas je to reprezentativan lanac sa preko 2.893 drogerija u 12 zemalja širom Evrope. U Srbiji poslujemo od 2004, a danas smo otvoreni za Vas u 55 prodavnica u 20 gradova širom Srbije.

Poslovno uspešni 

U poslovnoj godini 2012/2013 u celoj grupi koju čine 12 zemalja u kojima dm drogerie markt posluje, ostvaren je zavidan promet od 7,6 mlrd EUR. dm drogerie markt je u istom periodu ostvario na tržištu Srbije značajan razvoj od 21,85% u odnosu na prethodnu poslovnu godinu i dodatno pokazao usmerenost ka zadovoljenju svih potreba kupaca na ovom tržištu.

Zadovoljni radnici 

Preko 370 zaposlenih radi trenutno u sistemu dm Srbija: u drogerijama, centrali, kao i centralnom magacinu, kako bi svakog dana ceo dm sistem besprekorno funkcionisao. U celoj dm grupi, trenutno je širom Evrope preko 49.000 zaposlenih, kojima dm pruža kreativno i sigurno radno mesto. Po rezultatima anonimno sprovedene ankete o zadovoljstvu radnika u dm-u (2013. godina), 93% zaposlenih u dm Srbija izjavljuje da je ponosno što radi u dm-u, a 91% vidi sebe u okviru dm tima i u narednom dugoročnom periodu, čime anketa sprovedena u Srbiji, ali i u drugim zemljama, oslikava zadovoljstvo zaposlenih na vrlo visokom nivou.

Broj 1 kod kupaca širom Evrope i u Srbiji 

Asortiman u dm drogerijama obuhvata oko 12.000 top aktuelnih proizvoda iz raznovrsnih asortimana. Prvenstveni fokus je na asortimanima iz oblasti lepote i zdrave hrane, bebi asortmana, održavanja domaćinstva i foto programa i usluga. Dopunski asortimani poput hrane za kućne ljubimce, sezonski asortimani i dopunski tekstilni asortimani, upotpunjavanju bogatu paletu proizvoda koje u najvećem delu možete pronaći u svim dm drogerijama u Srbiji.