Internacionalno priznati 

dm drogerie markt spada u jedan od najvećih drogerijskih lanaca u Evropi. Prva drogerija otvorena je još 1973 u gradu Karlsrue u Nemačkoj. Danas je to reprezentativan lanac sa preko 3.000 drogerije u 12 zemalja širom Evrope. U Srbiji poslujemo od 2004, a danas smo otvoreni za Vas u 75 prodavnica, u 23 grada širom Srbije. 

Poslovno uspešni 

U poslovnoj godini 2015/2016 u celoj grupi koju čine 12 zemalja u kojima dm drogerie markt posluje, ostvaren je zavidan promet od 9,7 mlrd EUR. dm drogerie markt je u istom periodu ostvario na tržištu Srbije značajan rast od 21,26% u odnosu na prethodnu poslovnu godinu i dodatno pokazao usmerenost ka zadovoljenju svih potreba kupaca na ovom tržištu. 

Zadovoljni radnici 

599 zaposlenih radi trenutno u sistemu dm Srbija: u drogerijama, centrali, kao i centralnom magacinu, kako bi svakog dana ceo dm sistem besprekorno funkcionisao. U celoj dm grupi, trenutno je širom Evrope preko 56.537 zaposlenih, kojima dm pruža kreativno i sigurno radno mesto. 

Po rezultatima anonimno sprovedene ankete o zadovoljstvu radnika u dm-u (2016. godina), 88% zaposlenih u dm Srbiji je izjavilo da je dm jako dobar poslodavac, a 90% zaposlenih je ponosno što radi u kompaniji dm i vidi sebe u okviru dm tima i u narednom periodu, čime anketa sprovedena u Srbiji, ali i u drugim zemljama, oslikava da je zadovoljstvo zaposlenih na vrlo visokom nivou.

Asortiman u dm drogerijama obuhvata oko 13.000 top aktuelnih proizvoda iz raznovrsnih asortimana. Fokus je prvenstveno na asortimanima iz oblasti lepote i zdrave hrane, bebi asortimana, održavanja domaćinstva i foto programa i usluga. Dopunski asortimani poput hrane za kućne ljubimce, sezonski asortimani i dopunski tekstilni asortimani, upotpunjavaju bogatu paletu proizvoda koje većinom možete pronaći u svim dm drogerijama u Srbiji.