Internacionalno priznati 

dm drogerie markt spada u jedan od najvećih drogerijskih lanaca u Evropi. Prva drogerija otvorena je još 1973 u gradu Karlsrue u Nemačkoj. Danas je to reprezentativan lanac sa preko 3.000 drogerije u 12 zemalja širom Evrope. U Srbiji poslujemo od 2004, a danas smo otvoreni za Vas u 74 prodavnica, u 23 grada širom Srbije. 

Poslovno uspešni 

U poslovnoj godini 2013/2014 u celoj grupi koju čine 12 zemalja u kojima dm drogerie markt posluje, ostvaren je zavidan promet od 8,3 mlrd EUR . dm drogerie markt je u istom periodu ostvario na tržištu Srbije značajan rast od 20% u odnosu na prethodnu poslovnu godinu i dodatno pokazao usmerenost ka zadovoljenju svih potreba kupaca na ovom tržištu. 

Zadovoljni radnici 

499 zaposlenih radi trenutno u sistemu dm Srbija: u drogerijama, centrali, kao i centralnom magacinu, kako bi svakog dana ceo dm sistem besprekorno funkcionisao. U celoj dm grupi, trenutno je širom Evrope preko 50.000 zaposlenih, kojima dm pruža kreativno i sigurno radno mesto. Po rezultatima anonimno sprovedene ankete o zadovoljstvu radnika u dm-u (2013. godina), 93% zaposlenih u dm Srbiji izjavljuje da je ponosno što radi u dm-u, a 91% vidi sebe u okviru dm tima i u narednom dugoročnom periodu, čime anketa sprovedena u Srbiji, ali i u drugim zemljama, oslikava zadovoljstvo zaposlenih na vrlo visokom nivou. 

Broj 1 kod kupaca širom Evrope i u Srbiji 

Asortiman u dm drogerijama obuhvata oko 13.000 top aktuelnih proizvoda iz raznovrsnih asortimana. Fokus je prvenstveno na asortimanima iz oblasti lepote i zdrave hrane, bebi asortimana, održavanja domaćinstva i foto programa i usluga. Dopunski asortimani poput hrane za kućne ljubimce, sezonski asortimani i dopunski tekstilni asortimani, upotpunjavaju bogatu paletu proizvoda koje većinom možete pronaći u svim dm drogerijama u Srbiji.