Bebe

Savršena nega za naše najmlađe!

Jedan od najinteresantnijih a  svakodnevnih rituala jeste kupanje naših  najmlađih. Kupanjem se beba najlepše opušta  pred spavanje. Koža novorođene bebe je osetljiva i mora se navići na brojne uticaje okoline, zato je potreban oprez kod odabira preparata za negu bebine kože. Kod odabira krema i sapuna preporučuju se oni koji sadrže negujuće sastojke i čuvaju prirodnu ravnotežu kože. Nanose se u manjim količinama kako bi koža ispod kreme mogla disati. Nakon kupanja, dete je potrebno dobro osušiti i pri tom voditi računa o naborima na vratu, rukama i nogama. Nežna masaža posle kupanja pružiće veliko zadovoljstvo i Vama i bebi. Za masažu možete odabrati bebi ulje ili mleko. Ona potpomaže imuni sistem Vaše bebe, stimuliše i cirkulaciju i varenje. Sada je Vaša beba spremna za carstvo snova!

 

 

Opet menjamo pelenu?!

Za mnoge stvari mislimo da možemo sami, ali onda postanemo roditelji i odjednom više nije tako jednostavno kao što smo zamislili. Evo par saveta, kako da povijanje bebe bude brzo, jednostavno i lako!

Najbolja nega za naše mališane!

Svako od nas želi da ima meku kožu kao beba, pri čemu je bebina koža zaista mekana i zahteva posebnu negu. Nekoliko saveta će vam pomoći u odabiru prave nege za vaše mališane.

 
161 4

Dr. Pavlović

originalna Pavlovićeva mast, 120g

babylove

portikle, 3 komada

Babylove torba za bebi-opremu

Više informacija o proizvodu

Becolino set za bebe čarolijia

Mustela penasti šampon za novorođenčad 150ml

babylove

vatirani tuferi za čišćenje, 60kom

babylove

set za prvu negu zuba

Mustela derm gel za pranje novorođenčadi 750ml