Podeli i odštampaj

color #000000
color #000000

Sa Vama, od prvog osmeha Vaše bebe ...


 

dm babybonus program je namenjen svim bebama rođenim u Republici Srbiji (odnosi se samo na državljane Republike Srbije) i njihovim roditeljima, kao podrška u prve dve, najzahtevnije godine detetovog života. U dm babybonus program mogu se prijaviti sve bebe do dve godine starosti.


 


 

Učestvovanjem u programu Vas i Vašu bebu očekuju pokloni i mnogobrojne uštede. 

...jer se poklonima najviše radujemo! 


I pošiljka (0-6 meseci) 

Svim bebama starosti do 6 meseci dm kroz dm babybonus program daruje poklon paket, koji sadrži violeta pelene veličine 3, 4-9kg, 22/1, sebamed šampon za bebe 20ml, sebamed pena za kupanje 25ml, sebamed mleko za telo 20ml, sebamed krema protiv ojeda 10 g, Sudocrem krema protiv ojeda 10g, i babybonus nalepnica za auto. U paketu se takođe nalazi i korisna brošura sa savetima sa mnogobrojnim vaučerima sa popustima.

 


 


 


 

II pošiljka (7-12 meseci)

Kada Vaša beba napuni 6 meseci na kućnu adresu dobijate toto toplomer i knjižicu sa vaučerima čijom realizacijom ostvarujete popuste na atraktivne baby proizvode iz našeg asortimana.


 


 

III pošiljka - 1. Rođendan (13-18 meseci) 

Kada Vaša beba napuni 12 meseci na kućnu adresu dobijate merač visine i knjižicu sa vaučerima, čijom realizacijom ostvarujete popuste na atraktivne baby proizvode iz našeg asortimana.


 


IV pošiljka (19-24 mececi) 

Na kućnu adresu dostavljamo informativnu knjižicu i vaučere sa popustima sa proizvodima iz babyboonus asortimana. 


 


 

* U saradnji sa više od 45 partnera babybonus programa i preko 60 brendova, izabrali smo širok izbor visokokvalitetnih proizvoda i usluga koje su vam potrebne tokom bebinih prvih godina života te vam omogućujemo da pri kupovini u dm prodavnicama priuštite sebi i Vašoj bebi samo najbolje i pritom ostvarite značajne uštede.
Jer samo najbolje je dovoljno dobro za Vaše bebe!

Pronađite najbližu dm prodavnicu ovde.

 


 

Adresar dečijih radnji Menda: 


 

Preuzmi

Brošura sa savetima do 6. meseci

PDF, 3,23MB

Brošura sa savetima od 7 do 12 meseci!

PDF, 3,05MB

Brošura sa savetima od 12 do 18 meseci!

PDF, 2,68MB

Brošura sa savetima od 18 do 24 meseca!

PDF, 3,9MB

Menda dečije radnje - adresar!

PDF, 413KB